Rozpoczęła się trzecia edycja projektu „Zdrowy Listopad-Zdrowe Czwartki”. Uczniowie Liceum już trzeci rok z rzędu przygotowują w każdy czwartek listopada zdrowe przekąski jako alternatywę dla popularnych fast foodów. Wykorzystują nasiona roślin, owoce i warzywa z których powstają przepyszne i pożywne przekąski na drugie śniadanie, którymi częstują swoje koleżanki i kolegów. Akcja przynosi pozytywne efekty – oprócz promowania tego typu pożywienia uczniowie integrują się ze sobą podczas wspólnego spędzania przerw i spożywania posiłków. (JGM)
Ostatnie wpisy
Archiwa
- listopad 2024
- październik 2024
- wrzesień 2024
- sierpień 2024
- lipiec 2024
- czerwiec 2024
- maj 2024
- kwiecień 2024
- marzec 2024
- luty 2024
- styczeń 2024
- grudzień 2023
- listopad 2023
- październik 2023
- wrzesień 2023
- sierpień 2023
- czerwiec 2023
- maj 2023
- kwiecień 2023
- marzec 2023
- luty 2023
- styczeń 2023
- grudzień 2022
- listopad 2022
- październik 2022
- wrzesień 2022
- sierpień 2022
- lipiec 2022
- czerwiec 2022
- maj 2022
- kwiecień 2022
- marzec 2022
- luty 2022
- styczeń 2022
- grudzień 2021
- listopad 2021
- październik 2021
- wrzesień 2021